انجیر خشک بسته بندی شده سرشار از آنتی اکسیدان است، بنابراین می تواند از آسیب DNA ناشی از رادیکال های آزاد جلوگیری کند.
رادیکال های آزاد می توانند با تولید سلول های خطرناک به DNA سلولی آسیب برسانند. این ممکن است یکی از خواص کمتر شناخته شده انجیر خشک باشد، اما اکنون که آن را می دانید، آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
انجیر خشک به همراه سایر غذاهای غنی از کلسیم می تواند تراکم استخوان و استحکام استخوان را بهبود بخشد. یک انجیر خشک حاوی 3 درصد کلسیم است.انجیر خشک برای افراد دیابتی نیز مفید است.
اما انجیر خشک حاوی قند بالایی است، بنابراین افراد دیابتی باید در مورد مصرف با پزشک متخصص مشورت کنند.خوردن انجیر خشک با افزایش سطح آهن در بدن به افزایش سطح هموگلوبین خون کمک می کند.
آهن یک ماده معدنی مهم است که هموگلوبین را در سراسر بدن انسان به گردش در می آورد. بنابراین، انجیر خشک می تواند به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن کمک کند.
یونانیان باستان از انجیر به عنوان داروی تقویت کننده جنسی استفاده می کردند. در یونان باستان انجیر را میوه ای مقدس می دانستند که مربوط به باروری و عشق است.
انجیر می تواند باروری و میل جنسی را افزایش دهد زیرا سرشار از مواد معدنی، روی، منگنز و منیزیم است که برای بهبود سلامت باروری انسان ضروری است.
انجیر خشک ایرانی با دانه بندی حدود 14 تا 18 و گاهی 20 میلی متر دارای رنگ های متنوعی از جمله سفید، کرم، زرد یا قهوه ای روشن است.
انجیر که با نام انجیر نیز شناخته می شود به عنوان یک غذای فوق العاده محسوب می شود. ارزش غذایی انجیر خشک پارک بسیار چشمگیر است.
انجیر احتمال دارد یا دچار آفت و یا پوسیدگی می شود پس بهتر است در سردخانه نگهداری شود و محیط تمیز و بدون کثیفی باشد.
انجیر خشک ایرانی ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و منبع بسیار خوبی برای پروتئین، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، ویتامین A، ویتامین C و غیره است.
برخی از محققان معتقدند انجیر دارای آنتی اکسیدان، ضد سرطان، ضد التهاب است. ، ویژگی های کاهش دهنده چربی و محافظت از سلول ها. انجیر را می توان یک شب در ½ فنجان آب خیس کرد و روز بعد آن را مصرف کرد. اگر انجیر را با معده خالی بخورید، می تواند به کاهش وزن کمک کند.