یک سیب آبدار را بچشید و ممکن است در این فرآیند به حفظ سلامتی تیکر خود کمک کنید. میگوید: «مطالعات مصرف سیب صادراتی ارومیه را با کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی مرتبط دانستهاند، که ممکن است با مزایای کاهش کلسترول فیبر محلول موجود در سیب مرتبط باشد.»
طبق گفته کلینیک مایو، فیبر محلول در آب حل می شود و ماده ای ژل مانند تشکیل می دهد.
طبق گفته دانشگاه ایلینویز، فیبر محلول به جلوگیری از تجمع کلسترول در دیواره رگ های خونی کمک می کند، بنابراین بروز آترواسکلروز (محدودیت جریان خون در شریان ها به دلیل تجمع پلاک) و بیماری قلبی را کاهش می دهد.
همچنین می تواند به کاهش سطح فشار خون کمک کند: یک بررسی قبلی نشان داد که مصرف بیشتر فیبر محلول با کاهش خطر بیماری قلبی عروقی مرتبط است.
تحقیقات گذشته نشان می دهد که خوردن سیب (یا گلابی) به طور منظم با 52 درصد کاهش خطر سکته مغزی مرتبط است.
علاوه بر این، مطالعهای که در فوریه 2020 در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد، نشان داد که خوردن دو سیب در روز به شرکتکنندگان در مطالعه کمک کرد تا سطح کلسترول LDL و تری گلیسیرید خود را کاهش دهند.
احتمالاً شنیده اید که فیبر برای هضم غذا مفید است و آنچه شنیده اید درست است! به گفته دانشگاه هاروارد T.H. دانشکده بهداشت عمومی چان، هر دو نوع فیبر (محلول و نامحلول، به این معنی که نمیتوانند در آب جذب شوند برای هضم مهم هستند. و شما خوش شانس هستید طبق گفته دانشگاه ایلینوی، سیب ها هر دو نوع را دارند.
فیبر محلول به کاهش سرعت هضم کمک می کند و به شما امکان می دهد احساس سیری کنید و همچنین هضم گلوکز را کند می کند که به کنترل قند خون شما کمک می کند. در همین حال، طبق دانشگاه هاروارد، فیبر نامحلول می تواند به حرکت غذا در سیستم شما کمک کند و به رفع یبوست و منظم کمک کند.
به گفته دانشگاه ایلینویز، حتما پوست سیب را بخورید، که حاوی مقدار زیادی فیبر نامحلول سیب است.
چه کسی نمیخواهد در پاییز سیستم ایمنی قویتری داشته باشد؟ سیب می تواند ابزار مهمی در کیت ابزار حمایت کننده سیستم ایمنی شما باشد.