پیازها را خشک کرده و به صورت پودر ریز در آورده. ایده آل به عنوان یک ماده طعم دهنده برای مارینادهای خشک، برای تصفیه و گرد کردن گوشت، ماهی و غذاهای دریایی.
پودر پیاز فله شیرین و معطر است و طعم کمی تند دارد. دوز آسان به لطف پخش کننده عملی.به دلیل خشک شدن، پودر پیاز به میزان قابل توجهی آب کمتری نسبت به پیاز تازه دارد.
در نتیجه، محصول در نهایت بسیار غلیظ تر است و بنابراین معمولاً باید دوز کمتری مصرف شود. با این حال، از آنجایی که طعم آن شیرین است، می توانید از پودر پیاز در محدوده TL نیز برای اهداف خود استفاده کنید.
چه ماکارونی، چه کاری یا سوپ پیاز یک عنصر ضروری برای تعداد زیادی از دستور العمل ها است. اکثرا مقادیر نصف پیاز، یک عدد پیاز کامل و می باشد، اما به راحتی می توانید آنها را با پودر پیاز جایگزین کنید.
ارزش امتحان کردن پودر را دارد، مخصوصاً برای افرادی که دچار عدم تحمل هستند.
البته محصولات سازنده های مختلف متفاوت است. برای اینکه بتوانید پودر پیاز مناسب خود را پیدا کنید، تعدادی از ارائه دهندگان را با هم مقایسه کرده و مهمترین معیارهایی را که باید در هنگام خرید در نظر بگیرید را انتخاب کرده ایم.
پودر پیاز از پیاز خشک تشکیل شده است و می توان از آن در آشپزخانه به عنوان جایگزین پیاز استفاده کرد. مخصوصاً برای افرادی که حساسیت یا آلرژی دارند مناسب است، زیرا پیازها پودری هستند.
عرضه کننده های مختلفی پودر پیاز وجود دارد که مهم ترین معیار خرید، مقدار، مواد تشکیل دهنده، اندازه دانه و منشاء پیاز مصرفی است.
تفاوت پودر پیاز و دانه های پیاز فقط در این است که پودر پیاز ریزتر از دانه های پیاز آسیاب می شود.
بنابراین، با نوع پودری، باید مراقب بود که در طول پخت و پز هیچ توده ای ایجاد نشود.