دستور العمل سنتی توم پف دار خانواده لبنانی من که به راحتی قابل پیگیری است، هرگز شکست نمی خورد.
این سس سیر دلپذیر را می توان در شاورما، پاستا، سیب زمینی سرخ کرده و غیره استفاده کرد. فوق العاده سیر است! مناسب برای رژیم گیاهخواری و بدون گلوتن.
آیا شما واقعا سیر را دوست دارید؟ اگر بله، پس این سس سیر سنتی لبنانی برای شما مناسب است.
توم (توم) همیشه در هر میز مزه لبنانی یافت می شود. درست نیست که آنجا نباشد. همچنین بهترین سس شاورما است.
خیلی ها آن را دوست دارند، به خصوص مادرم، او با خوشحالی یک قاشق را بدون هیچ چیز دیگری می خورد.
سس سیر لبنانی یا همان طور که ما آن را «توم» می نامیم، باید همزمان خامه ای، کرکی و زنجبیل باشد.
خواهرزاده من آنقدر سس سیر لبنانی را دوست دارد که باورتان میشود ساندویچهای سس سیر خودش را درست میکند… و چه کسی میتواند ساندویچ شاورما مرغ را تصور کند که سس سیر چکه نکند این غیرطبیعی است.
واقعاً دشوار بود که دستور تهیه سس سیر را پیدا کنید که به اندازه کافی برای تغذیه جمعیت یک کشور کوچک تولید نکند، و از آنجایی که فقط حدود 3 روز دوام می آورد، احتمالاً به این مقدار نیاز نخواهید داشت، مگر اینکه مصرف کنید. باربیکیو.
من این دستور غذا را طوری تنظیم کردم که یک کاسه توم درست کنم که برای یک خانواده بزرگ کافی است تا از آن تغذیه کنند.
تو باید صبور باشی. به آرامی مقادیر متناوب روغن و آب لیمو را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید. وقتی سس یکدست شد دو تکه یخ کوچک در انتها اضافه کنید تا لطیف و پفکی شود.
در لبنان، ما توم را بیشتر با مرغ می خوریم و نه با گوشت که با سس های بر پایه تاهینی همراه است.