مصرف گردو روسی باعث سکته مغزی در رده سنی 50 تا 60 سال می شود

به منظور غنی سازی محتویات اسیدهای آلی و فنل ها در اسیدهای پیرولگنی پوست گردو روسی، Ma و همکاران 71 از روش استخراج گرادیان pH به دلیل تفاوت در اسیدیته این ترکیبات استفاده کردند.

برای ارزیابی اثربخشی استخراج، آنها محتویات اسیدهای آلی و فنل ها را به ترتیب با استفاده از روش تیتراسیون اسید-باز و سنجش رنگ سنجی فولین اندازه گیری کردند.

آنها با استفاده از GC-MS، اجزای شیمیایی عصاره‌های به‌دست‌آمده را با استفاده از غلظت‌های بهینه NaHCO3 و NaOH اندازه‌گیری کردند و گزارش کردند که 5% NaHCO3 می‌تواند بالاترین مقدار اسیدهای آلی را غنی کند، در حالی که 4% NaOH می‌تواند بالاترین میزان فنل را غنی کند.

در مطالعه‌ای که توسط Zhai و همکارانش انجام شد، هفت نوع اسید پیرولین در محدوده‌های دمایی مختلف به‌دست آمد (K7-1: 90 تا 140 درجه سانتی‌گراد، K7-2: 140 تا 190 درجه سانتی‌گراد، K7-3: 190 تا 240 درجه سانتی‌گراد.

گردو

درجه سانتی گراد، K7-4: 240 تا 290 درجه سانتی گراد، K7-5: 290 تا 340 درجه سانتی گراد، K7-6: 340 تا 440 درجه سانتی گراد، و K7-7: 440 تا 480 درجه سانتی گراد).

نتایج تجزیه و تحلیل GC-MS در این مطالعه نشان داد که مشخصات شیمیایی اسیدهای پیرولین با دمای پیرولیز متفاوت است. آنها حدود 62 ترکیب مختلف متعلق به 8 گروه را شناسایی کردند: کتون ها، فنل ها، اسیدهای آلی، استرها، بنزن و مشتقات آن، آلدئیدها، الکل ها و مشتقات قند. رشد گل و تشکیل میوه کافی از پارامترهای مهم با توجه به عملکرد گردو است.

دانش در مورد ژن های گلدهی درختان میوه می تواند به اجرای برنامه های اصلاح مولکولی بهتر کمک کند. بنابراین، این مطالعه به منظور بررسی الگوی بیان برخی از ژن‌های گلدهی (FT، SOC1، CAL، LFY و TFL1) در گردو ایرانی (cv. Chandler) در طول فصل رشد و خواب زمستانی انجام شد.